KARMA KILLER

Du är inte så anonym som du tror..


I will make them see just how fucking sick they've made me...

Jag förtjänar inte detta och det säger jag med stolthet.. Jag må ha gjort misstag, misstag som jag lärt mig av. Men det ger inte samhället rätten till att trycka ner mitt huvud så långt ner under vattenytan..

Hade jag haft kraften till det så hade jag gått ut i krig med dom men jag vet inte vart man ska vända sig. Är det så att dom vill se mig död!? Jag är så jävla trött. Dom har förstört precis allt som varit bra i mitt liv.. Dom kunde dömma ett litet barn men sen gick det bra att bara slita bort friheten likt vingarna på en fågel.. Det är dom som förtjänar ett helvete och en smärtsam död..

Jag ska visa dom hur jävla sjuk dom gjorde mig. Dom hade ingen aning då men jag ska visa dom.. Fy fan...

Lämna mig här...


Dåliga nyheter

Skulle vilja skriva om resan och spelningen i Stockholm. Men jag satt och betalade de räkningar som jag kunde och sen räknade jag ihop alla inkassokraven.. Jag tänker inte skriva ut summan här men låt oss säga såhär. Jag säger upp lägenheten imorgon och börjar packa..

Detta är det värsta som har hänt mig. Jag vill bara lägga mig ner och ge upp, samtidigt vill jag fortsätta kämpa. Men när man snart inte längre har ett hem, en trygghet hur ska det gå då? Pengar växer inte på träd och det finns ingen mer att låna av. Det hade varit så otroligt skönt om man kunde ta ett lån och betala precis allt så att man kan börja om på nytt med en fast månadskostnad.

Jag hade klarat mig då. Men utan jobb får man inte ta ett lån tyvärr.. Jag kan inte sova även fast jag vet att jag måste för att orka med att packa imorgon.

Så mycket pengar.
Så långt ner i helvetet är jag påväg.. Fan också.. Fan...
Får sälja min älskade gitarr helt enkelt..

Kunde de inte bara hjälpt mig när de kunde. Nu ska jag inte tråka ut mina läsare mer. Förlåt..

Pack och hej!


Du är stark!

Du är så fin och fantastisk på alla sätt och vis! Jag tycker om dig så mycket!

Du är bäst och du är starkt! <3


Tack alla, men nu skjunker mitt skepp sakta men säkert..

Tack alla som bidragit med pengar till mig i dessa svåra tider! Dessvärre klarade jag mig inte hela vägen runt.

Jag är otroligt tacksam för all hjälp jag fått och jag tänker aldrig glömma supporten från er!

Jag är tvingad att säga upp min lägenhet på fredag och det är tungt, jävligt tungt. För utan min lägenhet kommer jag inte klara av att bygga upp mig själv och det innebär väldigt många negativa saker..

Har man inget hem så kan man inte utvecklas och ta hand om sig själv. Tyvärr är det bara så..

Så länge jag inte vinner pengar på lotto eller träffar en övergenerös person som kan hjälpa mig ur detta så kommer jag gå under. Det värsta av allt är väl alla anmärkningar som kommer rulla in nu och vetskapen om att jag inom kort inte kommer kunna bli kontaktad vare sig på brev, telefon eller internet..

Jag är skyldig er underbara människor ett enormt stort tack för all hjälp jag fått. Jag är faktiskt väldigt tacksam!

Ha det bra tills vi hörs igen!

/ C.S


We will fucking rise again!

Godnatt folket! Nu dricker jag upp mitt isvatten och styr mitt fartyg mot främmande drömmars land!

Jag tänker på dig hela tiden
Du är styrkan och motivationen i livet!

Hoj!


Jag föddes nog inte med segerhuva..

Snart är det dags att spela förband till det svenska kultbandet "Noice"!
Bandet Charlie & Fredrik är redo att ta sig an Stockholm! Jag är glad att du ska följa med. Jag vill dela denna fantastiska kväll med dom människor som varje dag formar mig, människor som jag älskar och du är med på den listan.

Jag är så otroligt tacksam för timmarna du spenderar med mig. Det finns egentligen bara en nackdel. Som också kan vara en fördel. När jag ligger här själv i min säng så saknar jag dig. Man ska sakna ibland det är bra. Bra men jobbigt.

Imon startar en ny vecka.
Nu ska jag sova som fan!

// C.S


I'm going down with this ship

Det har gått bra i några dagar nu och det känns väldigt skönt. Men just nu kommer hopplösheten över mig och det bottnar nog i att jag inte tror på mig själv eller det jag gör.. Kanske hade dom rätt.

Det går alltid tillbaka till den där kvällen då de flög på mig. Trots att det är så många år sedan så hör jag fortfarande orden som ekar. Jag känner kylan och sen tystnaden som låg över mig när allt var över..

Hade dom rätt? Antagligen inte men ibland känns det så. Just nu är det så att jag inte orkar.. Rädda mig!


I better shake this..

Fel tankar.. Jag har inte råd med några avstickare. Vi fortsätter framåt

Klart slut..


Turn the tid (I'm not proud of who i am)

Det kommer oftast så fort jag kommer hem. När jag stänger dörren bakom mig och det bara är jag. Inte ens musiken kan hjälpa mig då.. Det är så otroligt jobbigt för jag vill vara stark och bära världen på mina axlar..

Jag har så mycket som jag måste reparera och jag vet inte vilka trådar jag ska börja dra i. Det hade varit så mycket enklare om jag visste säkert. För då hade jag haft vetskapen om allting. Det hade gett mig den styrkan som krävs. Men livet är sällan enkelt. Väldigt sällan.

Tillsammans är man mindre ensam och tillsammans är man stark. De ordspråken ljuger inte. De finns för att vägleda oss genom det som kallas livet och kärleken till det..

Jag tror jag håller på att gå sönder och jag försöker samtidigt bygga upp livet. Det är svårt men min styrka kommer från något i mitt inre. Jag vet inte riktigt hur det ska funka eller gå överhuvudtaget men det måste gå för jag skulle dö utan kärleken. Utan henne vid min sida när jag blir gammal och skrynklig..

Varför ska det alltid vara så svårt?
Allt handlar om ekonomi. Om någon har något jobb någonstans så snälla, lägg ett gott ord för mig. Jag lovar att kämpa stenhårt och inte skita bort det!



Jag älskar dig..


Jag ska riva mina murar tills vi ser varann

Det är när ensamheten infinner sig som det blir svårt. Det är först då som det spökar som mest, det känns liksom som om hela världen raseras utanför och som om väggarna krymper långsamt.

Jag finner inget nöje i tankarna på denna sommaren. Jag saknar familjen också. Nu syftar jag inte på min familj utan på någon annans. Midsommar kommer bli jobbigt. Ibland gråter jag av saknad. Men inte när någon ser. Jag vet att ni vet att ni är saknade. Alla tre + resten av släkten som jag träffat.

Ni har varit med och öppnat mina ögon och jag har fått känna på hur det känns att vara en del i den gemenskapen. Traditioner och allt möjligt. Jag saknar det varje dag och varje minut. Jag kanske aldrig varit tydlig med det men jag uppskattar er enormt mycket. Familjen med stort S.

Jag älskar min familj också såklart och skulle gått under utan min mammas och pappas familjer. Jag sliter hårt för att ta mig fram och jag vet att det blir fel ibland. Jag vet att jag skriver saker här som får er att må dåligt men jag känner att detta är den enda platsen som jag kan skriva av mig på så att omvärlden på något sätt får en chans att komma bakom fasaden.

Jag älskar mitt band och min bror Fredrik. Jag har så mycket att tacka dom för. Alla skratt och meningslösa skämt som inga andra förstår. Det är ju trots allt dom som hjälper mig att nå ut med mina texter och känslor och jag kunde aldrig önska mig ett bättre band eller en bättre bästa vän.

Sen älskar jag dig, du med ett stort hjärta. Du som skulle klara av att flytta på berg och på samma gång skapa fred på jorden. Om du bara fick en mikrofon och en chans att tala öppet inför världens människor så skulle vi få se en värld full av glädje och kärlek.

Aldrig någonsin kommer jag möta någon som dig. Som gör allt du kan för alla och samtidigt gör du mina drömmar till verklighet. Inget kan hindra mig från att kämpa för oss. Om du ropar mitt namn så finns jag där. Alla behöver någon som dig. Om man ska klara sig igenom livet behöver man en vän och livskamrat, någon som är exakt som du.

Jag vet att jag måste bli självständig och ekonomiskt stabil innan du kan komma tillbaka till mig, men jag vet det nu och jag har bara saker att vinna. Jag tänker jobba stenhårt för detta. Det är inte tomma ord, det tar bara lite tid, jag är ju inte som alla andra.

Du är ju trots allt den som gör att jag vågar ge av mig själv. Det handlar inte om att jag är för fäst vid dig det handlar om kärlek till en annan människa. Det handlar om att kunna stå nära varandra och skapa fina stunder och samtidigt klara av jobbiga saker. Hade jag kunnat ge dig ett annat jobb med bekvämare tider så hade jag inte tvekat. Och det är för att jag bryr mig och vill att det ska kännas bra.

Som jag citerat tidigare. Det finns miljoner anledningar till varför du skulle gå iväg men om du hittar en som säger motsatsen så ska jag jobba hårt för att behålla dig nära.

Jag vet att jag varit mycket ledsen den senaste tiden och jag kommer säkert vara ledsen i din famn igen innan allt är över men jag tror att det går åt rätt håll nu när jag vet att du kommer om jag bara ordnar upp mitt liv. Jag är skyldig det till alla som hjälper mig. Ingen ska behöva hjälpa någon som är 23 år.

Jag vill inte att du ska vara som en extra mamma till mig det är bara det att du är så otroligt smart och du vet vad som är rätt och fel, du vet vilken väg man ska ta vid olika tillfällen.

Utan dig skulle mitt hjärta sluta slå.

Du, Broder F, Familjen och Bandet är det jag absolut aldrig vill förlora. Ni är det bästa i livet.

Aldrig ska jag sluta älska er
Ni är allt jag har och allt jag ber om.

Men först kommer en dyster sommar..

Kärlek!

/ CPSvensson


This thing is slowly taking me apart..

Jag vill ju inte släppa in det men just nu kan jag inte hjälpa det. Just nu känns det som att bettet redan är gjort och nu fyller det med mig gift. Det kommer ta död på precis allting inom mig och det är väl det jag är mest rädd för..

Jag har inga pengar men kärleken finns i överflöd. Det ska alltid handla om pengar. Jag visste inte det.

"In this place it seems like such a shame"


I don't want this moment to ever end.

Jag klämmer mig in bakom revbensgaller för det är där jag trivs som bäst..

Efter spelningen i Stockholm med Charlie & Fredrik så ska de ske stora förändringar! Det kan ni ta och skriva upp!

Nu kommer sömnen till mig!
Inatt mår jag bra.


Just open your eyes..

You don't see me..


I can't keep my eyes off of you

Jag älskar dig och kommer du när jag byggt upp mig så tvekar jag inte på att börja. Lämna mig inte ensam i mörkret bara. Du är min hallonbåt <3


Hallå?

.............


Konsten att skilja på fantasi och verklighet när man funderar över att göra något hemskt...

Starta aldrig ett krig som du inte kan vinna...

Nordman - Om Hon Vill Det Själv

Även den djupaste smärtan har en mening

Jag saknar dig...

My love can mend your broken heart...

Jag ställer frågan högt för mig själv..
Är det någon mening att jag kämpar överhuvudtaget?

Ja vet faktiskt inte vad jag ska tro..

Är det bättre att kastas över båtkanten?

jag får väl backa helt enkelt och hoppas att det ordnar sig..

Det finns egentligen bara en sak som jag är helt säker på. Tomma ord kommer inte från mitt håll. Det finns en stor skillnad på mig och på dom.

Jag skulle dö vilken given stund som helst för din skull. Jag skulle plocka ner alla himmlens stjärnor och ge dom till dig. Jag skulle vara den som alltid svarar och lyssnar när du är ledsen och bry mig på riktigt. Jag skulle känna din smärta i mitt hjärta.. Jag skulle offra mitt eget liv om det vore så att du klarade dig och fick ett lyckligt liv. Jag skulle hålla din hand genom precis allt som livet kan erbjuda. Jag skulle fortsätta älska dig även om du skulle bli rynkig och skör med åren.. Jag skulle alltid finnas där om du skulle bli hjärnskadad efter en olycka.. Jag skulle ge dig hela mitt liv om du bad mig.. Jag skulle aldrig sluta älska dig.. Jag skulle alltid komma hem till dig om du är ledsen även om jag skulle befinna mig på andra sidan jorden..

Det skulle inte dom...

Jag är helt säker på att en av mina stora kall här i livet är att finnas där för dig..

Tomma ord får stå för dom..
Dom kommer inte åt mig här alls..
Dom kan inte ta mig ifrån dig även om dom kan ta dig ifrån mig...

Det kan du ta och skriva upp i din svarta lilla bok för jag älskar dig och äger fyllda ord inte tomma.. Det sårade mig..


Hysteria when you're near.. <3


She's the reason!

Jag ska bli allt som jag kan bli..
Jag ska bygga upp mig själv och framtiden..
Jag ska lyckas klara detta också..

Jag tänker inte ge upp detta..
Jag älskar och det är anledningen.


Free Falling

Nu stänger vi och fortsätter någon annanstans.. Där jag kan läsa, anta eller bara förstå.

Adjö så länge, det gör för ont helt enkelt..


FFSIEM

Jag är så låst och så otroligt känslig..
Jag önskar att dom bara kunde hålla tyst för en gång skull.. Bara låta mig andas lite mellan attackerna...

Jag vet inte vart jag ska gå eller vilken väg som leder till palatset. Jag vill dit och jag ska dit annars struntar jag i det lilla ynkliga som kallas livet..

Det finns bara en nyckel och den har inte jag, jag vill inte ha den tillbaka, för om jag skulle få den åter så skulle det innebära livsfara.. Jag vet inte men det känns som om jag redan förlorat den..
Fan också...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!