They Drew First Blood...

 Jag antar att kriget är i full gång just nu och jag vet precis vad mitt nästa drag kommer att bli. Just nu är jag bara så jävla trött på allting och måste sova för att samla energi. Så fort Östersjöfestivalen och scenrivet är klart så tar jag tag i detta. Det ska skrivas brev och det brevet ska skickas till alla tidningar som jag kan komma på, alla myndigheter och jag ska till och med skicka det till kungen om det ska vara så...
 
Nu är det min tur att slå tillbaka, efter alla år som gott. Det kan inte ta mig längre...
 
Vänta ni bara...
 
 
 
 
 
 

they can never take our freedom!

Hej vänner!
 
Idag har jag varit ute på ett 12 timmars jobb.
Vi byggde scen åt hasslöfestivalen ute på ön Hasslö utanför Karlskrona.
Jag har börjat komma iordning hemma på Axvägen nu och det blir mindre och mindre saker kvar i min gamla lägenhet. Jag saknar lilla Rocky dock. Hur han ligger jämte mig när jag ska sova och hur han försöker väcka mig på morgonen.
 
Fler stora grejer på gång. Den som lever får se!
 
 
Puss&Hej

Are you ready to turn the tide

Jag hinner inte blogga så värst mycket inatt. Denna natten sover jag för första gången på väldigt länge hemma igen. Inte på storgatan, utan i mitt riktiga hem. Saker och ting ordnar upp sig sakta. Nu önskar jag bara att allt med kronofogden kunde försvinna. Det tar väl tid antar jag men jag hade mått så jävla bra om den ekonomiska delen kunde lösa sig. Rocky bor nu hos min morbror Kent och jag bor på Axvägen igen. Jag kommer sakna min lilla kompanjon och livskamrat. Det kommer lösa sig, vi återförenas igen.. Snart... Godnatt älskade läsare!


Show me the way and what i'm fighting for

Jag kom nyss hem från en fantastisk dag/kväll/natt! Min vän Karl och hans underbara tjej Lisa gifte sig igår och nu kan man bara önska dom all lycka! Underbara människor, bra musik och en fantastisk fest med nära och kära! En vacker dag säger jag! Jag kämpar på och även fast jag fick cykla hem i ösregn så blundar jag, viskar godnatt med ett leende på mina läppar! Du betyder allt för mig! Godnatt vänner! Kram!


For you see,each day i love you more.Today more than yesterday and less than tomorrow

Dagen har varit lite halvdryg. Det har hänt bra saker absolut men samtidigt som min enorma vilja och glöd sprider sig inom mig så finns det fortfarande saker som gör så otroligt ont och som påverkar mig väldigt mycket. Det hela handlar om att en stor bit av det som är jag inte är här. Ska man se det ur den synvinklen så mådde jag bättre innan.
 
Jag försöker kämpa på varje dag men ibland känns det så meningslöst när man inte har någon att dela det med.
Jag har lovat att skriva blogg varje kväll nu för att sammanfatta men ikväll går det trögt. Jag antar att man har sina nersvackor då och då och att det kan drabbe även den som mår dåligt fast är påväg tillbaka till verkligheten.
 
Dagarna var gladade förr. Nu känns det som att man går omkring i en grådassig kula. Jag har lovat att inte vara för på men det är inte för min skull. Jag trivs bäst när jag får vara en del i det som händer men jag förstår också att tröttheten tagit över min plats och att man helst ser att jag inte är där. Det är bara så tungt när man tänker på det, jag försöker att inte göra det men det spökar i huvudet. Sjuka tankar, tankar som jag aldrig skulle tro kunde komma till mig. Personerna i tankarna är de som betyder mest för mig och det är väl just det som är det obehagliga med sådana tankar.
 
Jag sitter här, men inte för min skull. Jag kunde lika gärna suttit någon annanstans och ändå kämpat på.
Allt som krävdes var att hitta glöden och det har jag gjort. Nu finns det bara en sak som är tung. Jag är själv oförmögen att göra något och det gör det hela snäppet jobbigare.
 
Detta kommer bli en lång natt.
Mycket tankar, upp tidigt imorgon och sen stressa i helgen.
 
Ibland blir det för mycket, då måste man ladda batteriet. Mitt batteri är trasigt och min laddare är inte här.
Jag önskar så att saker och ting inte var som det är nu. Ensam är inte stark.. Det bara är så.
 
 

Believe you can and you're halfway there.

Ännu en dag har passerat och jag håller fortfarande huvudet ovanför vattenytan.
Idag var jag på vuxenpsyk och det gick kanske inte exakt så som jag hade tänkt mig eftersom min läkare har semester så är det inte en fråga om medicinering innan han kommer tillbaka, har fått tid i början av Augusti och för att det ska gå så smidigt som möjligt fram tills dess så har jag fått en kontakt som jag ska gå till en gång i veckan. Jag pratade ut idag, om precis allt som ligger innanför min kropp och det var kämpigt men det gick till slut.
 
Sen har jag varit ute på vift med min älskade broder Fredrik. Vi körde ett par km, käkade mat med Tjäder och avslutade allt med att åka en runda med Johan och Emelie i deras träbåt, det är något speciellt med havet. Det är så stort och det finns ännu så otroligt mycket som ligger dolt under ytan.
 
Jag har börjat lyssna på musik som jag vanligtvis inte lyssnar på. Av några olika anledningar men den största är att allt jag brukar lyssna på relaterar jag till något. Ny musik innebär att det inte finns några direkta minnen eller känslor knutna. Ibland är det kämpigt, oftast på kvällarna och nätterna. Jag sovar inte så bra ännu men jag gör mitt bästa för att ta mig från en dag till en annan.
 
Jag skulle tvättat imorse men jag lyckades inte ta mig upp i tid. Det gör faktiskt inte så mycket, det fanns annat viktigt som jag kunde göra istället, för att liksom gottgöra mig själv på nått vis.
 
Detta är tredje kvällen i rad som jag sitter ute på min balkong, med ett stearinljus tänt och en flaska saft jämte mig. Jag försöker njuta så mycket som möjligt av det då det inte lär bli långvarigt. Det har varit lite körigt med skjuts och hjälp till att flytta men det ska lösa sig inom kort, jag jobbar på det men det är svårt, människor har ju annat och göra också och det kan man ju förstå nu när det är semestertider och fint väder. Sen är det väl så att jag kanske inte riktigt är redo att flytta allt ännu, det är en process som får ta den tid det tar.
 
Annars går tiden relativt snabbt. Även om jag hela tiden går runt och önskar att telefonen ska ringa så måste jag ändå på något sätt hitta på saker att sysselsätta mig med, annars har man ju inte så mycket och säga när man väl gläds åt att det ringer och man svarar. Jag saknar så otroligt mycket men jag får sakna på avstånd. För det är så det är bestämt och även om det ibland kan kännas otroligt tungt så känns det samtidigt bra eftersom att jag lovat att vara tyst. Allt handlar inte om mig. Det är det jag kommit på nu och det är det jag måste vänja av mig från.
 
Imorgon är det rep som gäller, imorgon kväll då alltså. På dagen måste jag försöka få lite saker härifrån men det beror på om jag hittar någon som kan hjälpa mig en timme eller två. Annars får jag försöka göra något annat meningsfullt. Jag ska försöka lägga mig tidigare ikväll, det är så svårt när det tar så lång tid för mig att somna. Funderar på att gå ner till Mcdonalds och ta något litet bara. Även om dagarna ser ut ungefär likadant nu så tror jag att det är bra för att få en rutin på mitt liv. Jag kan bara planera och försöka göra det som går, i Augusti drar allt igång igen och allt går tillbaka till "normalläge".
 
Jag vet vad jag kämpar mot och det känns bra.
 
Annars är det inte mycket mer planerat. På Fredag följer jag förhoppningsvis med Karl till Lund för att hämta lite saker där. Sen efter det blir det ut på hemligt uppdrag. Kan bli fantastiskt! På Lördag gifter sig vår allas Karl Eriksson med sin livs kärlek och det är fint. Jävligt fint..
 
Nu bär det av till Mcdonalds!
 
Kram
 
// Charlie

Det är bara jag själv som kan sätta ner foten och stoppa det, Nu får det var bra. Jag tänker inte må dåligt längre.

Idag har varit en bra dag och jag känner fortfarande glöden inom mig.
Jag har fått svaren jag sökte och nu gäller det bara att fortsätta framåt.
Du anar inte hur mycket det gjorde att få krama dig och höra din röst.
 
Nu ska jag försöka sova för imorgon är en lång dag, Tvättstugan 07:00 - 12:00 sen fisk på Solsta Towers sen ska jag försöka flytta lite saker hem till Axvägen och klockan 16:00 ska jag träffa min kontakt på vuxenpsyk.
Kanske kan jag lyckas kapa topparna i mina tankar. Tänk vad skönt det hade varit.
 
Tack igen <3

And I don't need to know your stories Don't need to understand your pain Cause I've been here since the beginning And I'll be here the rest of the way

Ibland rinner det över, för även om jag är stark så måste man tillåta sig själv till att skriva även det som inte känns så bra, men ni har fått stå ut med mycket dåligt på senaste tiden, vissa mer än andra. Därför väljer jag att skriva mina negativa tankar i ett vanligt dokument på datorn. Då slipper ni läsa om det och jag får det ur min hjärna.
 
Jag väljer att skriva samma rubrik här som på dokumentet för att det helt enkelt är lättare att hitta en bra rubrik än två.
 
Klockan är för mycket och jag borde gå och lägga mig. Så jag försöker med det. Imorgon väntar en ny dag.

There was a time, was a place back when You and I were living alone together

Klockan är bara runt 19 och jag har redan hunnit med mer idag än vad jag hade planerat.
Jag har kollat upp min höst och det visar sig att jag ska få en kontakt nere på arbetsporten igen, Urban, min gamla lärare och coach. Och om det blir som jag vill så har jag fått en praktikplats på ett ställe som jag känner skulle passa mig. Jag hoppas bara att dom på arbetsporten godkänner det. Det skulle innebära att jag utbildas och samtidigt får göra något jag tycker är fantastiskt roligt. Kanske det även kan ge jobb allt eftersom.
 
Jag har börjat packa ner mitt sovrum, gjorde ju klart tvrummet igår. Imorgon får jag hjälp med att flytta sovrummet hem till Mor på Axvägen. Det är både med sorg och glädje som jag packar ner lägenheten. Man hittar som gömde lappar med kärlek på. Det kan göra ont att läsa men det kan även ge en styrka.
 
Jag cyklade en sväng innan, nerom Solsta för att hjälpa dom med att bli av med en Skata som tyckte att Solsta var ett bra hotell att bo på. Det tyckte inte vi så vi fick helt enkelt hjälpa den ut därifrån. Sen bar det av till en glass i solen på stan. Jag har blivit tillsagd att jag blivit folkskydd och det man får göra då är att lära sig. Det var en första bra dag på min inre resa helt klart. Imorgon flyttar vi som sagt sovrummet och på kvällen ska jag försöka njuta av en fin kväll i badhusparken här i Asarum där Sparkbanken tillsammans med Håkan Windahl och gänget bjuder på skratt och allsång. Siw Carlsson från Stefan & Krister är gäst så lite skratt blir det nog allt.
 
På Onsdag blir det fisk på Solsta, tvätt och samtal på vuxenpsyk. Jag ser faktiskt fram emot det. Jag ska ge det en ärlig chans för en gång skull. Det som finns kvar att planera nu är mina ekonomiska beskymmer, men dom får lösas längre fram när jag har en inkomst. Pengar är trots allt bara ett "ting" Det finns så mycket annat i vardagen som man får glädjas åt. Som att gå längst en landsväg och begrunda vårt vackra landskap när solen sakta går ner bakom träden, när färgen på himlen blir sådär rödrosa som den bara kan bli på sommaren.
 

Det har blivit väldigt mycket Def Leppard och Lifehouse den senaste tiden och det är nog bra. Jag tror att jag börjar hitta tillbaka till musiken igen, det kanske är för tidigt för att säga men jag spelade lite gitarr hos Magnus igår och när jag kom hem skrevs texten till den låten färdigt. Men jag tror jag skrev om det igår.
 
Jag ringde sjukvårdsupplysningen nyss också och pratade lite om olika sorters medicinering vid hyperhjärna och deppiga dagar. Jag fick ganska bra kläm på det och det känns bra för då har jag lite fakta att bolla med när jag ska till vuxenpsyk på Onsdag. Jag ska försöka skriva blogg varje dag nu, kanske några gånger om dagen, om det är något jag behöver få ur mig. Dels för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa och minnas framstegen jag gör och dels för att ni ska veta att jag mår bra.
 
Nu kommer snart mamma hit och lämnar lite kattfoder till Rocky (som verkar må väldigt bra när han får sitta här ute på balkongen tillsammans med mig.) Ska hjälpa mamma med att bära ner syrrans dator i bilen också. Så blir jag av med lite saker redan ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men jag funderar på att titta på någon film i badet och avnjuta ett glas kall Cola sen ska jag också försöka packa ner lite mer saker i sovrummet. Det känns faktiskt väldigt bra när det väl är gjort.
 
Ta hand om er och ni vet vart jag finns!
Jag är alltid sugen på att hitta på något!
Från och med nu ska jag försöka säga Ja till allt som ställs framför mina ögon, världen blir kanske roligare då? ;)
 
/ CTSvensson

Och bara om jag vet att hon väntar Om jag hör hennes hjärta sakta slå Bara om hon låg här tätt intill mig Kan jag bli den jag var igår

Min inre resa har börjat och jag har packat ner hela mitt Tvrum inatt.
Jag har gått 1,3 mil och cyklat 5 km. Imorgon ska jag försöka få min säng härifrån och till mitt nya hem.
Jag flyttar hem igen. Jag ska bygga upp mig själv för jag ska visa att jag kan.
Jag träffade en vän innan ikväll och vi pratade. Han gav mig ett tips.
Det som krävs för att bli kvitt sin ångest är att bli vän med den. Att bjuda in den och bli vän med den.
Vi pratade om bägare som svämmar över när det blir för mycket, om att medicinering nog är en bra sak för mig.
 
Jag har skrivit en ny text, till en låt med Charlie & Fredrik. Den heter "Hide & Seek" just nu.
 
Jag ska gå och lägga mig nu ett par timmar och hoppas på att jag kan flytta lite saker imorgon när min älskade mamma vaknat och orkar. Det ska bli skönt. Jag känner ändå att det fortfarande glöder inom mig. Nu gäller det att lägga på saker där så att glöden tar sig och blir en stor eld. För jag vet, att när jag är mig själv kan jag flytta på berg, om jag bara vill.
 
Jag säger godnatt även fast det är morgon.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!